Jdi na obsah Jdi na menu

Kdo jsem?

ksc.gif

 

 

Jsem BolshevikCZ 

Je mi 15 let a zajímám se o politiku a bojuji proti lživé imperialistické propagandě, proti nacismu, liberalismu a podobným svinstvům, názorově je mi nejbližší Komunistická strana Čech a Moravy, takže jsem komunista, mým největším vzorem je Vladimír Iljič Lenin a vyznávám Marxe, Engelse, Lenina a proto vpřed soudruzi k lepší budoucnosti.

 

Strany, které jsem podporoval: ODS (2008-2010)

                                                        ČSSD (2010-2013)

                                                        KSČM (2013- )

 

 

lenin.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 www.youtube.com/channel/UC3PJHyGvuvDe3obfVGQNEPg - můj účet youtube


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

letajicicestmir - ...

11. 10. 2013 18:55

Nechápu jak někdo může podporovat komunismus.Na papíře zní skvělě,ale v reálu nemůže fungovat.Kvůli lidské lenosti,touze po penězích a hlavně , že bohatí lidé svůj majetek nedají státu.Kdybys znal dějepis,věděl bys že komunismus zabil mnohem více lidí než nacismus ( !!! )
Všichni komunisti dělají že o tomto faktu nic neví nebo jej ignorují.Navíc této zemi způsobili více zla než Kalousek.

Communist propaganda - Re: ...

13. 10. 2013 10:53

větší zlo než Kalousek mohl udělat leda tak Hitler, Komunismus fungovat, klidně i na demokratických principech, ale strana musí mít důvěru lidu a musí konat v zájmuá lidu, takovej socialismus by tady měl být a co se týče těch obětí "komunismu",
tak to bylo na objednávku Stalina a Stalinismus není komunismus, to je ideologie s prvky komunismu a s prvky fašismu a Lenin Stalina neměl zrovna moc rád a k moci se dostral Stalin, protože furt lele Leninovi doprdele a po smrti Lenina nechal popravit Trockého - Leninova nebližšího spolupracovníka a Zinověva s Kameněvem, kteří mu pomohli dostat se k moci. A nejhorší bylo, že se odkazoval na Lenina, takže ho všichni měli za komunistu, ale ve skutečnosti to byl komunista-fašista, jak říkal Grigorij Zinověv těsně před svojí smrtí „Tohle je fašistický převrat! V Rusku proběhl fašistický převrat!".

Communist propaganda - Re: Re: ...

13. 10. 2013 10:54

*Komunismus může fungovat

letajicicesmir - Re: Re: Re: ...

13. 10. 2013 20:11

Komunismus zde mohl být oblíbený , ale nesměly by se tu konat v 50. letech procesy a masové vraždy , nucené znárodnění majetku a cenzura.Bez těchto věcí mohl socialismus fungovat až dodnes.Díky cenzuře a udavačství tu máme dnes např. nenávist k sousedům,nedůvěru a nenávist mezi lidmi a závist.no a houbaření zde vzniklo až po roce 1948 jelikož nebylo dostatek potravy ( nebo malá pestrost).To je ale dobře jelikož sam jsem houbař :)

Communist propaganda - Re: Re: Re: Re: ...

16. 10. 2013 19:53

souhlasímj, že procesy v 50. letech byli chyba

Communist propaganda - Re: Re: Re: Re: ...

16. 10. 2013 19:53

souhlasím, že procesy v 50. letech byli chyba

Communist propaganda - Re: ...

16. 10. 2013 19:55

Ty lidi zabil stalina stalinismus není komunismus, to je fašismus s tváří komunismu

JV< - Re: ...

10. 11. 2014 20:17

Já to docela chápu, když je někomu 15 a nic moc neví a neumí, komunismus a náboženství jsou atraktivní a mají velký pozitivní náboj. Až hoša začne myslet, tak se třeba dozví že Lenina dovezli do Ruska Němci, aby jim pomohl vyhrát válku, a že Lenin a další hodný soudruzi jsou zodpovědný za miliony životů (a že měli syfla)...

letajicicestmir - američané

13. 10. 2013 20:15

jinak nevim proč nemáte vy komanči tak rádi Ameriku,tam demokracie a kapitalismus funguje ( ne moc dobře ale jakžtakž) .Komunismus tam fungovat nemůže ( podívej se na chudobu Číny a její závislost na hospodařské pomoci od USA )
Obyčejní Američané za nic nemohou.To jejich politici.

Communist propaganda - Re: američané

16. 10. 2013 20:00

Kapitalismus je to největší zlo a o té americké pseudodemokracii mi raději ani nevykládej, vzpomeň si na Snowdena - v "demokratické" zemi zveřejnil informace, které se nelíbily imperialisitcké vládě a jejich pohůnkům z CIA a chtěli ho zavřít, řekni mi, co je to za demokracii, je mií líto obyčejných lidí, co žijí v Americe a měli by konečně udělat nějakou revoluci, neodsuzuji lidi, co tam žijí, ale impeiralisty, kteří jim tám vládnou a vymazávají mozky a v Číně dávno není komunismus, to co tam mají, to je státem řízený kapitalismus

letajicicestmir - Re: Re: američané

17. 10. 2013 16:45

americká CIA či FBI se dá přirovnat k sovětské KGB .Jsou to zločinecké organizace.